De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Wimperstyling opleidingen

Wimperstyling opleidingen

Bekijk ons opleidingsaanbod hieronder

Opleiding Allround Wimperstyling

De Allround wimperstyling opleiding is de meest volledige opleiding die je kunt volgen op het gebied van wimpers. Tijdens deze opleiding komen alle soorten technieken aan bod en ben je na het afronden van de opleiding een echte wimper expert! De Allround opleiding bestaat uit de volgende aspecten: Workshop Basis wimperstyling – Workshop Nabehandelen – Workshop Perfectie – Wokrshop Volume technieken – Workshop Quick & Easy. Deze onderdelen zijn ook allemaal los te volgen en te boeken.

 

Workshop Basis wimperstyling

De opleiding Wimperextensions basis bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het theorie gedeelte maak je kennis met het oog en de verschillende ziektes, reacties en allergien die je kunt tegenkomen. De wimper soorten, technieken en tips komen ook aan bod in dit gedeelte van de opleiding. In het praktijk gedeelte ga je direct aan de slag met de een op een wimperextensions. Je leert de producten kennen en je gaat direct je eerste set wimperextensions zetten. Tijdens het praktijk gedeelte leer je stap voor stap hoe je een nieuwe set wimpers aanbrengt.

Workshop Nabehandelen

Tijdens de Workshop Nabehandelen leer je hoe je professioneel en zorgvuldig een nabehandeling aanbied. Je leert de haartjes op de juiste manier te verwijderen en alle struikelblokken waar je tegenaan bent gelopen na het afronden van de Workshop Basis wimperstyling worden tijdens deze workshop behandeld.

 

 

 

Workshop
Perfectie

Wanneer je de workshop Basis wimperstyling hebt gevolgd is de Perfectie training de perfecte aanvullende module. Tijdens deze workshop leer je om sneller, beter en efficiënter te werken. Je specialiseert je in oogvormen en soorten wimpers die je kunt gebruiken om een gewenst effect te krijgen. Door sneller te werken kun je meer behandelingen op een dag geven en het perfectioneren van je technieken geeft je de ruimte om klanten persoonlijk te helpen.

Workshop
Volumetechnieken

Tijdens deze workshop maak je de unieke 3d techniek eigen en leer je werken met de dunste wimpers uit ons assortiment. Deze workshop vergt een hoog niveau en is alleen geschikt voor ervaren wimperstylistes. Je leert met de complexe “oppak techniek” volume wimpers zetten met 3 tot 6 haartjes per keer, zonder dat het te zwaar wordt voor de natuurlijke wimper.

 

Workshop
Lashlifting

De workshop Lash Lifting is een geheel nieuwe Wimpertechniek die de natuurlijke wimper laat krullen zonder mascara of wimperextensions. Let op! Het is wat anders dan wimperpermanent! De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.