Florence Beauty and Nails

Al meer dan 30 jaar dé groothandel en het opleidingsinstituut voor nagelstylistes en beauty professionals.

Over Florence Academy

Welkom op de website van de Florence Academy, hét professionele opleidingsinstituut voor nagelstyling -en Beauty opleidingen van Florence Beauty and Nails. Op deze website vindt je alle informatie over de opleidingen en workshops van Florence, zoals de inhoud, de kosten van de opleidingen en de producten die je voor de opleiding of workshop nodig hebt. Alle opleidingen en workshop worden gegeven op de Kelvinstraat 7 te Wijchen.

Wat ons als academy onderscheid is de persoonlijke begeleiding die wij jou tijdens het opleidingstraject bieden, maar ook de nazorg en contact momenten die we je bieden nadat je een opleiding hebt afgerond. Ons motto is “Together we nail it!”en dit komt op alle fronten binnen de academy terug. Wij helpen jou het beste uit je vak te halen! Heb je na het doornemen van de website nog vragen? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies en informatie.

Bel naar +31 (0)24 6451059
of stuur een mail naar academy@florencenails.nl
Kelvinstraat 7, 6601 HH Wijchen

Met een persoonlijk opleidingsadvies helpen wij je graag de juiste opleidingskeuze te maken. Maak hier direct online een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

TOP 3: POPULAIRSTE CURSUSSEN en/of WORKSHOPS

Zomer 2019 ben ik gestart met het allround opleidingstraject. Ontzettend veel geleerd! Uiteraard de praktijk, je gaat immers een vak/ambacht uitoefenen. Maar ook theoretisch: anatomie, productkennis, salonbeleid etc etc. Ontzettend leerzaam en essentieel voor elke (beginnend) nagelstyliste. Wat ik bijzonder goed vind van Florence is het natraject. Na het afronden van je opleiding mag je als beginnend styliste altijd een beroep doen op de ervaring en expertise die Florence in huis heeft. Ontzettend fijn! Inmiddels ben ik mijn eigen nagelstudio gestart en pluk ik dagelijks de vruchten van het goede opleidingstraject dat ik heb gevolgd. Het was de investering absoluut waard! Ik kan Florence bij iedereen aanbevelen.

Ingrid palsrok van der Linde

Allround nagelstyling opleiding

Zeer goede persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen gekregen. Zonder de topdocentes had ik zeker niet zo ver kunnen komen. Deze academy en groothandel voor de Florence producten zijn van hoge kwaliteit en zitten boven op nieuwe ontwikkelingen. Kortom, een goed begin voor iedere toekomstige goed lopende nagelsalon

Bianca Gordebeke

Allround nagelstyling opleiding

Waarom Florence Academy

  • Al ruim 30 jaar opleidingsinstituut in de nagel -en beautybranche
  • Uitgebreid opleidingsaanbod voor de beginnende tot gevorderde nagelstylist
  • Direct inschrijven voor een opleiding of workshop via de website of persoonlijk via de telefoon
  • Persoonlijk en servicegericht
  • Erkend opleider voor beroepsonderwijs door CRKBO*

 

*Florence Academy staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als erkende en geauditeerde onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs. Hierdoor is een BTW-vrijstelling van toepassing. Dit wil zeggen dat je geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld

Wij werken samen met het UWV. Neem voor meer informatie conact op met jouw begeleider van het UWV.

Uitkeringsgerechtigden kunnen uitsluitend met instemming van UWV een scholing volgen als er een noodzaak tot het volgen van de scholing bestaat.

 

Meer informatie over al onze
opleidingen bekijk de website
of bekijk de brochure