Workshop Brow Lamination

237,00

Brow Lamination; dé behandeling om vollere en perfecte wenkbrauwen te creëren.

Op dit moment zijn Brow Lift behandelingen ontzettend populair. De Brow Lamination behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. Vergelijkbaar met de microblading-techniek.

Praktische informatie

Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwhaartjes de gewenste richting op gaan staan. De Brow Lamination behandeling duurt in de salon gemiddeld 30 tot 55 minuten, afhankelijk van jouw eigen ervaring. Het is een luxe brow behandeling, waarvan de klant maar liefst 6 tot 8 weken plezier heeft; je hoeft de behandeling nooit binnen 6 weken te herhalen!

De lesdag duurt van 09.00 tot 12.30 uur. We starten met de theorie, gaan daarna door naar de praktijk met een demo en vervolgens gaan we aan de slag op het door jou meegebrachte model.  De cursus wordt in kleine groepjes gegeven door een ervaren docent.

​Bij goede afronding van de workshop ontvang je een certificaat en ben je in staat om deze behandeling toe te passen op jouw klanten.

Huiswerk voor deze workshop is niet van toepassing.

Lesdag

Deze workshop duurt een halve dag.
Tijd: 9.00 tot 12.30 uur

Lespakket

Het lesgeld bedraagt € 99,00 (BTW vrij door CKRBO)
Het lespakket bedraagt € 138,00 incl. BTW

In het lespakket zitten alle basisbenodigdheden in, met deze starterskit kun je direct van start gaan als Brow Lamination stylist.

Modellen info

Het is verlicht een model mee te nemen voor deze workshop. Zonder model is het niet mogelijk de techniek te leren. Het model moet om 10:00 uur aanwezig zijn.

Trainingslocatie

Florence Beauty and Nails
Kelvinstraat 7, 6601HH Wijchen
(nabij Nijmegen)

Workshop Brow Lamination 237,00

Extra informatie

Datum

Zondag 23-06-2024, Maandag 26-08-2024, Zondag 13-10-2024