Home » opleidingen en workshops » Nagelstyling opleidingen » Opleiding BIAB (Bottle Builder)

Opleiding BIAB (Bottle Builder)

Dé trend van dit moment: Bottle Builder! Ook wel genaamd als BIAB én een product dat niet meer weg te denken is in deze tijd. Een unieke treatment die ervoor zorgt dat de nagel maximaal verstevigd en perfectioneert kan worden. Wie wilt dat nou niet? Tevens is het ook nog ideaal om met dit product een verlening te creëren. De Bottle Builder is dikker dan Gelpolish maar dunner dan Gel en Acryl. Het product geeft extra stevigheid, hardheid en flexibiliteit. Tijdens deze opleiding leer je werken met een Elektrische Frees, deze zit inbegrepen in het lespakket. Hiermee leer jij hoe je een professionele e-manicure uitvoert zodat je de BIAB op de perfecte manier aan kan brengen. Je zult verstelt staan van het resultaat!

Deze opleiding is bedoeld voor de beginnende nagelstylistes die in vier dagen een BIAB pro willen worden. Dus heb jij nog nooit eerder iets gedaan met nagelstyling? Kom erachter of dit iets voor jou is!

Wat gaan we behandelen tijdens de opleiding?

Les 1 (nailtrainer): Anatomie van de nagel, hygiëne, nagelvoorbereiding, applicatie Bottle Builder, werken met een frees.

Les 2 (model): Verkorte Elektrische Manicure, product beheersing Bottle Builder, korte verlenging/reparatie door middel van sjabloon.

Les 3 (model): E-manicure, Bottle Builder applicatie, strak lakken met Gelpolish.

Les 4 (model): Nabehandeling Bottle Builder tot in perfectie, thin french.

Benodigdheden:

In het lespakket zitten alle basisbenodigdheden en een Elektrische Frees inclusief bitjes. Dit lespakket is aan te vullen met een Soft Curing UV/LED lamp of de Florence Double Light.

In totaal duurt de BIAB Opleiding 4 dagen.
Het lesgeld bedraagt € 499,00 (BTW vrij door CBRKO)
Het lespakket bedraagt € 349,00 (inclusief BTW)

Start 6 november lesdagen: zaterdag 6 november, zaterdag 13 november, zaterdag 20 november en zondag 12 december alle dagen van 9.00 tot 15.00 uur.

Let op! Inschrijving is pas definitief na betaling. VOL=VOL!

Schrijf je hier in!

Na aanbetaling ontvang je zo spoedig mogelijk de bevestiging via de mail.
Wissen