Workshop Babyboom

69,00

Ontdek de magie van Babyboom nails! Ben je klaar om je nagelstyling naar een hoger niveau te tillen? Dan is onze Babyboom Workshop precies wat je nodig hebt! De babyboom manicure, ook wel bekend als de ombre nageltechniek heeft een hele mooie en natuurlijk ogende uitstraling. Het aanbieden van deze techniek kan je helpen om jezelf te onderscheiden in de competitieve nagelindustrie.

Praktische informatie

Tijdens de Workshop Babyboomleer je met de technieken Acrylgel/Polygel of Acryl of BIAB de perfecte Babyboom zetten. Je hebt voor deze workshop een model nodig. Je brengt voor deze workshop de spullen van jouw techniek mee en alle producten om een nieuwe set nagels te plaatsen (PREP, vijlen, bonding primer, Pro-x base etc). Werk jij met Acrylgel? Dan neem je al jouw Acrylgel producten mee om een Babyboom te maken (Cover Dusty Pink of Cover Up Pink, wit & clear). Werk jij met Polygel? Dan neem je jouw Polygel producten mee om een Babyboom mee te maken (Babyboom Pink, wit & Clear). Werk je met Acryl? Dan neem je jouw Acryl producten mee om een Babyboom mee te maken (Puffie Pie Pink, wit & clear). Werk je met BIAB? Dan neem je al jouw BIAB producten mee om een Babyboom te maken (Milky White & Milky Pink. De techniek Babyboom is niet meer weg te denken in de nagelsalon. Je ontvangt na afloop van de workshop een certificaat.

Deze workshop is geschikt voor de (in opleiding) nagelstyliste met al enige ervaring.
Prijs: € 69,-

Je ontvang een certificaat na goede afronding, anders een bewijs van deelname.

Huiswerk voor deze workshop is niet van toepassing.

Lesdag

Tijd: 9.00 tot 12.00 uur of 13.30 tot 16.30 uur

Lespakket

Je brengt voor deze workshop de spullen van jouw techniek mee en alle producten om een nieuwe set nagels te plaatsen (PREP, vijlen, bonding primer, Pro-x base etc).
Werk jij met Acrylgel? Dan neem je al jouw Acrylgel producten mee om een Babyboom te maken (Cover Dusty Pink of Cover Up Pink, wit & clear).
Werk jij met Polygel? Dan neem je jouw Polygel producten mee om een Babyboom mee te maken (Babyboom Pink, wit & Clear).
Werk je met Acryl? Dan neem je jouw Acryl producten mee om een Babyboom mee te maken (Puffie Pie Pink, wit & clear).
Werk je met BIAB? Dan neem je al jouw BIAB producten mee om een Babyboom te maken (Milky White & Milky Pink. De techniek Babyboom is niet meer weg te denken in de nagelsalon. Je ontvangt na afloop van de workshop een certificaat.

Modellen info

Het is voor deze workshop van belang dat je een model meenemen met natuurlijke nagels, dus zonder kunstproduct. Let op! Zorg ervoor dat de nagels lang genoeg zijn.

Trainingslocatie

Florence Beauty and Nails
Kelvinstraat 7, 6601HH Wijchen
(nabij Nijmegen)

Workshop Babyboom 69,00

Extra informatie

Datum

Zondag 30-06-2024 (13.30-16.30 uur), Zondag 25-08-2024 (09.00-12.00 uur), Zaterdag 26-10-2024 (13.00-16.00 uur), Zondag 08-12-2024 (13.00-16.00 uur)