De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Together we nail it (extra trainen)

[et_pb_title module_class=”text_header” _builder_version=”3.6″][/et_pb_title]

Together we nail it (extra trainen)

Volg je momenteel een opleiding bij de Florence academy of heb je er een pas geleden afgerond, dan zijn de Together we nail it workshops ideaal voor jou. Wanneer je de (allround) opleiding hebt afgerond, begint pas het echte werk.

Omdat wij als de beste weten hoe moeilijk het is om de technieken perfect te beheersen, hebben we gratis oefenavonden speciaal voor jou als cursist. Tijdens onze ‘Together we nail it-avond’kun je gratis komen oefenen, zodat je vloeiend door je opleiding heen kunt lopen. Je kunt namelijk een volgende les niet 100% volgen en er alles uithalen als je de voorgaande les ergens tegenaan bent gelopen of een techniek niet goed beheerst. Verder zijn de ‘Together we nail it-avonden’ ook prima te volgen als jij na je opleiding nog tegen probleempjes of moeilijkheden aanloopt.

Wij willen samen met jou alles uit je opleiding halen en daarom staan wij voor je klaar op de ‘Together we nail it-avonden’. Wanneer je passie hebt voor het vak en tijd investeert in je opleiding en in het oefenen van de technieken, dan word je gegarandeerd een goede nagelstylist!

 

 

Examen

1,5 dag
Een diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding neem je bij Florence Beauty and Nails deel aan het officiële landelijke examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Het is een belangrijk toetsmoment en geeft bovendien antwoord op de vraag : “Ben je klaar om als nagelstyliste een bedrijf te starten en de markt te betreden?”
Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Kosten

Lespakket: € 570,00,- (inclusief BTW, exclusief UV-lamp*)
Lesdagen: €1360,00,- (BTW vrij door CBRKO)

Bij inschrijving ontvang je een Water Bottle kado!
* Let op: In je productenpakket zit géén UV-lamp. Wil je direct een UV-lamp aanschaffen? Boek dan hieronder de opleiding met lamp.

Totale kosten opleiding: €1930,00,-
* Betalen in termijnen is mogelijk. Geef dit aan in je winkelmand na het boeken van de opleiding door deze optie aan te vinken. Hiervoor brengen we eenmalig €25 euro in rekening.

Wil je je voor deze opleiding inschrijven? Dat kan! Boek hieronder de opleiding met de door jouw gewenste datum en betaal direct €50,- inschrijfgeld om je inschrijving te bevestigen. Deze €50,- wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Schrijf je hier in!
(p) Korte toelichting Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
[et_pb_addtocart button_alignment=”left” qty_display=”none” qty_alignment=”left” buttonwidth=”on” module_id=”sticker” _builder_version=”3.6″][/et_pb_addtocart]