De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Debby
Docent Nagelstyling

Hey! Ik ben Debby, woon in Weert, 35 jaar en moeder van 2 kindjes. Het is alweer 18 jaar geleden dat ik mijn opleiding tot Nagelstyliste heb afgerond. Ik heb geen moment spijt gehad om deze stap te maken. Ik kan dan ook met 100% zekerheid zeggen dat ik achter mijn werk sta en dit de leukste baan is die ik mij had kunnen voorstellen. Want zeg nou zelf? Hoe fijn is het om van je hobby je werk te maken! Niets voelt zo goed om mijn klanten telkens weer te zien, even bij te babbelen en ze weer met een mooie set de deur uit te laten gaan. Dit allemaal in mijn eigen salon ‘Choice Nails’.

Sinds april 2019 breng ik mijn kennis met alle plezier over als docente bij de Florence Academy. Je zult mij vinden bij verschillende workshops op de zondagen. Mijn favoriete workshop is toch wel de Special Inlay. Naast dat ik techniek vaak in mijn eigen salon toe pas, vind ik het geweldig om mijn cursisten dit aan te leren. Je kunt er namelijk eindeloze creaties mee maken. Hoe langer, hoe mooier en dat vooral met deze shape!

En oh ja, laatst heb ik hiermee ook nog een aantal prijzen binnengehaald op de Global Vega Beauty Championship in Las Vegas. Tot snel!