De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Privéles

[et_pb_title module_class=”text_header” _builder_version=”3.6″][/et_pb_title]

Privéles

Wil jij één op één intensief getraind worden en snel lagen voor je diploma als nagelstyliste of bepaalde technieken extra trainen? Bij Florence kun je kiezen voor privélessen bij één van onze ervaren docentes. Tijdens de privéles van 09.00 – 15.00 uur train je samen met een docente intensief op een Nailtrainer of model. De technieken die jij nog niet onder de knie hebt, zul je deze dag met je docente blijven oefenen om ze zo onder de knie te krijgen. Door de één op één training werk je samen gericht naar jouw doel toe.

“Privéles is de uitkomst voor alles, waarom? Het is snel, intensief en helemaal afgesteld op jouw behoeftes. Zo leer je snel en effectief waar jij behoefte aan hebt en zoek je jouw grenzen op en je gaat er overheen. We dagen je uit en je niveau stijgt enorm!”

We hebben 3 soorten privélessen:

Privéles Nails
Tijdens de privéles train je samen met een docent intensief (bij voorkeur) op een model of Nailtrainer.

Privéles Lashes
Tijdens de privéles werk je samen met één van onze lash guru’s aan jouw technieken en perfectioneer je jouw wimperkwaliteiten tot wedstrijdniveau. Je werkt intensief op een model en iedere techniek die jij wenst wordt behandeld.

Privé Salon Sessions
Heb jij een salon met meerdere werknemers en wil je iedereen op het zelfde niveau laten werken of nieuwe technieken laten beheersen? Dan zijn de privé salon sessions ideaal voor jou en je salonpersoneel. De salon sessions kunnen plaatsvinden op locatie of hier op het hoofdkantoor van Florence Beauty & Nails in Wijchen. De tijd, datum en het programma worden helemaal samen met jou naar wens ingevuld. Iedere klant die binnenkomt ervaart na een salon session met jouw salon meer kwaliteit en kan aan iedere tafel aanschuiven, want iedere stylist werkt op dezelfde manier. Privé salon sessions, jouw geheim voor een succesvolle salon!

 

 

Examen

1,5 dag
Een diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon. Na het afronden van je opleiding neem je bij Florence Beauty and Nails deel aan het officiële landelijke examen. Tijdens het examen word je op praktijk en theoriegebied getoetst. Het is een belangrijk toetsmoment en geeft bovendien antwoord op de vraag : “Ben je klaar om als nagelstyliste een bedrijf te starten en de markt te betreden?”
Met een diploma wek je vertrouwen bij klanten en onderscheid je jezelf op een professionele manier.

Kosten

Lespakket: € 570,00,- (inclusief BTW, exclusief UV-lamp*)
Lesdagen: €1360,00,- (BTW vrij door CBRKO)

Bij inschrijving ontvang je een Water Bottle kado!
* Let op: In je productenpakket zit géén UV-lamp. Wil je direct een UV-lamp aanschaffen? Boek dan hieronder de opleiding met lamp.

Totale kosten opleiding: €1930,00,-
* Betalen in termijnen is mogelijk. Geef dit aan in je winkelmand na het boeken van de opleiding door deze optie aan te vinken. Hiervoor brengen we eenmalig €25 euro in rekening.

Wil je je voor deze opleiding inschrijven? Dat kan! Boek hieronder de opleiding met de door jouw gewenste datum en betaal direct €50,- inschrijfgeld om je inschrijving te bevestigen. Deze €50,- wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag. Na het boeken en de betaling ontvang je een email met je inschrijfbevestiging en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verder afhandeling en meer informatie!

Schrijf je hier in!
(p) Korte toelichting Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
[et_pb_addtocart button_alignment=”left” qty_display=”none” qty_alignment=”left” buttonwidth=”on” module_id=”sticker” _builder_version=”3.6″][/et_pb_addtocart]