Together we nail it (extra trainen)

Trainen, trainen, trainen is the trick!

Home » opleidingen en workshops » Voordelige workshops » Together we nail it (extra trainen)

Together we nail it (extra trainen)

Volg je momenteel een opleiding bij de Florence academy of heb je er een pas geleden afgerond, dan zijn de Together we nail it workshops ideaal voor jou. Wanneer je de (allround) opleiding hebt afgerond, begint pas het echte werk.

Omdat wij als de beste weten hoe moeilijk het is om de technieken perfect te beheersen, hebben we gratis oefenavonden speciaal voor jou als cursist. Tijdens onze ‘Together we nail it-avond’kun je gratis komen oefenen, zodat je vloeiend door je opleiding heen kunt lopen. Je kunt namelijk een volgende les niet 100% volgen en er alles uithalen als je de voorgaande les ergens tegenaan bent gelopen of een techniek niet goed beheerst. Verder zijn de ‘Together we nail it-avonden’ ook prima te volgen als jij na je opleiding nog tegen probleempjes of moeilijkheden aanloopt.

Wij willen samen met jou alles uit je opleiding halen en daarom staan wij voor je klaar op de ‘Together we nail it-avonden’. Wanneer je passie hebt voor het vak en tijd investeert in je opleiding en in het oefenen van de technieken, dan word je gegarandeerd een goede nagelstylist!

De together we nail it avonden zijn altijd de 1e woensdag van de maand van 17.30 tot 20.30 uur.
Let op je moet je hiervoor inschrijven, VOL=VOL

Schrijf je hier in!
Schrijf je in en kom gratis trainen.
Wissen