De wimper- en nagelstyling opleider van Nederland. Together we nail it! Meer informatie 024 64 510 59

Extra Workshops & Examen

Extra workshops & het Examen

Bekijk ons opleidingsaanbod hieronder

Workshops Shapes

Wie kent haar niet? Tanya Savchenko! Bekend van haar stylish Nail-Art creaties, strakke nagels én shapes. En het leukste van alles is, is dat ze naar Florence komt om jou te perfectioneren in shapes! Because, we are in love with the shape of you!

BO2S Gel expierence

Na lang wachten is ze er dan eindelijk, de BO2S Gel! De enige echte Florence Acryl-Gel. Tijdens de BO2S Gel Experience ga je aan de slag met de BO2S Gel. Hoe werkt het? Hoe voelt het? Wat kun je er allemaal mee? Welke handige tips kun je allemaal toepassen?

Gel
Experience

Zie jij door al die verschillende soorten Gels de nagels niet meer? Dat kunnen wij begrijpen! Daarom organiseren wij speciaal voor jou de Gelexperience. Deze avond zullen alle verschillende soorten Gels aan bod komen. Is het een bouwgel, strijkgel of een topgel? Is de Gel geschikt voor een French of een Reverse? Kan deze Gel in een UV-,LED-, of Double Light?

The Mani experience

In Amerika is een manicure behandeling de normaalste zaak van de wereld en ook de meest verkochte behandeling in een nagelsalon. Aangezien de natural nail he-le-maal hot is in NL, vinden wij het tijd dat jij als nagelsalon hier op MOET gaan inspelen! Want wij gunnen jou booming business!

Privéles

Wil jij 1 op 1 intensief getraind worden en snel slagen voor je diploma als nagelstyliste? Bij Florence kun je kiezen voor privé lessen en wordt jij een op een getraind door een van onze ervaren docentes.

Together we nail it (extra trainen)

Volg je momenteel een opleiding bij de Florence academy of heb je er een pas geleden afgerond, dan zijn de Together we nail it workshops ideaal voor jou. Wanneer je de (Allround) opleiding hebt afgerond, begint pas het echte werk.

Opfris workshop

Deze workshop is ideaal voor nagelstylistes die er een tijdje tussenuit zijn geweest en die het geheugen weer even willen opfrissen.  Alle technieken worden in vogelvlucht doorgenomen en vragen worden behandeld. Na deze dag krijg je persoonlijk advies van de docent over je niveau op dat moment en of er nog een vervolgopleiding nodig is.

Florence Academy Reünie

Ben jij een tijd geleden geslaagd als nagelstyliste of ben jij cursist geweest aan de Florence Academy? Let’s get together and TALK ABOUT NAILS! Wij willen jou graag uitnodigen voor de Florence Academy Reünie. Deze middag staat compleet in het teken van NAILS. 

Gratis kennismakings
gesprek

Wil jij graag de eerste stap zetten als ondernemer in de beautybranche, maar twijfel je waar je een opleiding moet volgen? Weet je niet zo goed welke opleiding of techniek het beste bij je past? Wil je gewoon graag even zien en horen hoe wij het bij Florence aanpakken en waar je les krijgt?

Proefexamen en examen nagels

Na lang wachten is ze er dan eindelijk, de BO2S Gel! De enige echte Florence Acryl-Gel. Tijdens de BO2S Gel Experience ga je aan de slag met de BO2S Gel. Hoe werkt het? Hoe voelt het? Wat kun je er allemaal mee? Welke handige tips kun je allemaal toepassen?

Proefexamen en examen wimpers

Binnen de Florence Academy hanteren we een professioneel beoordelingssysteem. Onze gekwalificeerde docentes beoordelen je werk grondig en begeleiden je daar waar nodig om je te laten slagen als wimperstyliste.

Examen training nagels

Wil jij in een dag de puntjes op de i zetten en jezelf omhoog nagelen naar examen niveau?
Dan is deze examen training voor JOU bedoeld!
Tijdens de training worden alle beoordelingspunten stuk voor stuk uitvoerig behandeld en weet jij na het volgen van de training wat je te doen staat om te slagen.